Menu à la carte

U stelt zelf uw 3-gangen menu a la carte samen voor 65 euro
Sommige gerechten kunnen een supplement bevatten

Voorgerechten

Sint-Jakodsvruchten/Belotta/Sambai/
Mowi Zalm/Noilly Prat/Duindoornbes/Zalmkaviaar
Schelvis/Linzen/Presskop/Sherryazijn
Gebakken eendenlever /Appel Vanhellemont
Open Ravioli/Grijze garnalen/Spitskool/Langoustine jus


Hoofdgerechten

Schartong/ Oostendse wijze/prei/ zure room
Filet pure/geglaceerde groenten/Bordelaise saus ( 10 euro supplement)
Tarbot / Mousseline /jonge Spinazie (15 euro supplement)
Tussenribstuk / bearnaise/ frietjes


Desserten

Dame blanche
Crepe Suzette/ Vanille ijs
Kaas van de kaaskar (supplement 10 euro)


Lunchmenu 42
(steeds per tafel en enkel op woensdag donderdag en vrijdag)

Aangepaste wijn bij de lunch 19
Enkel op zaterdag mogelijk all-in lunch 75
(3-gangen menu / water /aangepaste wijn bij voor en hoofdgerecht/ koffie)

Wij werken met verse producten en hangen af van de dagelijkse marktaanvoer.
Onze excuses indien wij hierdoor wijzigingen moeten doorvoeren.
Allergenen info kan u bij onze medewerkers bevragen.